1.4ml, 5ml Cryo Vial

Katrangan singkat:

Nomer Model: CV-1.4 / CV-5

Volume 1,4 ml

Volume 5ml, tutup warna-warni


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

CV-1_01

CYRO VIAL

DNase lan RNase free, kinerja sealing dhuwur

INFORMASI PRODUK

1.4ml Cryo Vial (CV-1.4)-6
5ml Cryo Vial (CV-5) (7)

Nomer Model: CV-1.4

Jeneng produk: Cyro Vials

Bahan tabung: Polypropylene

Bahan Topi: Polyethylene

Kapasitas: 1 ml

Warna: Biru

Nomer Model: CV-5

Jeneng produk: Cyro Vials

Bahan tabung: Polypropylene

Bahan Topi: Polyethylene

Kapasitas: 5 ml

Warna: Green Cap

1.4ml Cryo Vial (CV-1.4)-7
5ml Cryo Vial (CV-5) (8)

FITUR

Bebas DNAse/RNAse, Lulus

Toleransi suhu: -196 ℃ -121 ℃

Suhu dhuwur lan resistensi tekanan

Pembekuan lan thawing bola-bali

Steril kasedhiya

PRODUK FEATURED

1. Bahan polypropylene kelas medis, bisa beku lan thaw bola-bali.

2. 1ml, 1.5ml, 2ml (metu lan mlebu) macem-macem specifications kasedhiya.

3. 1ml lan 1.5ml cocok kanggo 100 kothak, lan 2ml cocok kanggo 81 kothak. Tutup kothak bisa dipilih ing pitung werna: abang, kuning, biru, ijo, putih, ungu lan oranye.

4. Sterilisasi sinar elektron, ora ana DNase, RNase, ora endotoksin, ora ana kode bar tabung DNA eksogen unik.

1. Bahan polypropylene kelas medis, tahan suhu lan tekanan dhuwur, bisa diulang pembekuan lan thawing.

2. Tutup kasedhiya ing pitung werna: abang, kuning, biru, ijo, putih, ungu lan oranye.

3. Sterilisasi sinar elektron, ora ana RNASC, ora ana DNase, ora ana endotoksin lan DNA asing.

Parameter:

Toleransi kanggo -196 ℃ ~ 121 ℃, panyimpenan aman ing kahanan phase gas nitrogen Cairan.

TAMPILAN PRODUK

1.4ml Cryo Vial (CV-1.4)-8
1.4ml Cryo Vial (CV-1.4)-9
1.4ml Cryo Vial (CV-1.4)-10
5ml Cryo Vial (CV-5) (9)
5ml Cryo Vial (CV-5) (11)
5ml Cryo Vial (CV-5) (10)

fasilitas uga-dilengkapi lan kontrol banget ngédap saindhenging kabeh orane tumrap sekolah saka Manufaktur mbisakake kita kanggo njamin total gratification panuku kanggo ngisor rega China 1.8ml 2ml PP Polypropylene Cryo Vials Cryovials, Kita Sincerely ngarep-arep kanggo nemtokake sawetara interaksi marem bebarengan karo sampeyan saka ing sacedhake saka long run. Kita bakal menehi informasi babagan kemajuan kita lan ngarepake mbangun hubungan perusahaan sing mantep bebarengan karo sampeyan.

Ing ngisor rega China 1.8ml Cryovial, Polypropylene Cryovials, Ngadhepi kompetisi pasar global galak, kita wis dibukak strategi bangunan account lan nganyari semangat "manungsa-oriented lan setya layanan", karo Yahoo kanggo gain pangenalan global lan pembangunan sustainable.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.