1ml, 2ml Vial Kriogenik

Katrangan singkat:

Nomer Model: CV-1WX / CV-2WX

Volume 1ml, barcode OEM

Volume 2ml, barcode OEM


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

CV-1_01

CYRO VIAL

DNase lan RNase free, kinerja sealing dhuwur

INFORMASI PRODUK

1ml Cryogenic Vial (CV-1WX)-6
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX)-6

Nomer Model: CV-1WX, CV-2WX

Jeneng produk: Cyro Vials

Bahan tabung: Polypropylene

Bahan Topi: Polyethylene

Kapasitas: 1ml, 2ML

Werna: Transperate / Abang / Kuning / Biru / Ijo Cap

1ml Cryogenic Vial (CV-1WX)-7
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX)-7

FITUR

Bebas DNAse/RNAse, Lulus

Toleransi suhu: -196 ℃ -121 ℃

Suhu dhuwur lan resistensi tekanan

Pembekuan lan thawing bola-bali

Steril kasedhiya

Fitur produk:

1. Bahan polypropylene kelas medis, bisa beku lan thaw bola-bali.

2. 1ml, 1.5ml, 2ml (metu lan mlebu) macem-macem specifications kasedhiya.

3. 1ml lan 1.5ml cocok kanggo 100 kothak, lan 2ml cocok kanggo 81 kothak. Tutup kothak bisa dipilih ing pitung werna: abang, kuning, biru, ijo, putih, ungu lan oranye.

4. Sterilisasi sinar elektron, ora ana DNase, RNase, ora endotoksin, ora ana kode bar tabung DNA eksogen unik.

Parameter:

Toleransi kanggo -196 ℃ ~ 121 ℃, panyimpenan aman ing kahanan phase gas nitrogen Cairan.

TAMPILAN PRODUK

1ml Cryogenic Vial (CV-1WX)-8
1ml Cryogenic Vial (CV-1WX)-9
1ml Cryogenic Vial (CV-1WX)-10
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX)-8
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX)-9
2ml Cryogenic Vial (CV-2WX)-10

Usaha sing langgeng yaiku sikap "nganggep pasar, nganggep adat, nganggep ilmu" lan teori "kualitas dhasar, yakin sing paling dhisik lan manajemen sing maju" kanggo Produsen China 4ml Benang Cryo Vials External karo Seal Silicone , Kita bungah sing kita ajeg akeh karo support aktif lan long-term saka pelanggan wareg!

Produsen China Cryo Vials, Cryovial, Pengalaman kerja ing lapangan wis mbantu kita nggawe hubungan sing kuat karo pelanggan lan mitra ing pasar domestik lan internasional. Wis pirang-pirang taun, produk lan solusi kita wis diekspor menyang luwih saka 15 negara ing saindenging jagad lan wis akeh digunakake dening para pelanggan.

Kanthi teknologi lan fasilitas canggih, kontrol kualitas sing ketat, rega sing cukup, layanan sing unggul lan kerjasama sing cedhak karo para pelanggan, kita bakal nyedhiyakake nilai sing paling apik kanggo para pelanggan kanggo Produsen China 2ml 5ml 10 Ml Transparan Cryogenic Vials Well Seal Plastic Test Cyro Tube Self Standing Cryotube Clear Freezing Cryovial Tube, Perusahaan kita darmabakti kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk kualitas sing dhuwur lan stabil kanthi rega sing kompetitif, nggawe saben pelanggan wareg karo produk lan layanan kita.

Produsen Tabung Pembekuan China, 1.5ml Cryotube, Salajengipun, kabeh solusi kita diprodhuksi kanthi peralatan canggih lan prosedur QC sing ketat kanggo njamin kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk lan solusi, sampeyan kudu ora ragu-ragu hubungi kita. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.