Tabung Sampel 3ml, 5ml, 6ml, 10ml

Katrangan singkat:

Nomer Model: ST-3 / ST-5 / ST-6 / ST-10

Volume 3ml, tutup warna-warni

Volume 5ml, tutup warna-warni, kanthi lulusan

Volume 6ml, tutup warna-warni

Volume 10ml, tutup warna-warni, kanthi lulusan


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

LKG-2_01

TABUNG SAMPEL PLASTIK

Kinerja sealing dhuwur

INFORMASI PRODUK

3ml Sample Tube (ST-3)-6

Nomer Model: ST-3

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan: Polypropylene

Kapasitas: 3 ml

Warna: Transperate

5ml Sample Tube (ST-5)-4

Nomer Model: ST-5

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan tabung: Polypropylene

Bahan Cap: Polypropylene

Kapasitas: 5 ml

Werna: Transperate / Abang / Kuning / Biru / Ijo Cap

6ml Sample Tube (ST-6)-4

Nomer Model: ST-6

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan tabung: Polypropylene

Bahan Cap: Polypropylene

Kapasitas: 6 ml

Werna: Putih/biru/Ireng Cap

10ml Sample Tube (ST-10)-5

Nomer Model: ST-10

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan tabung: Polypropylene

Bahan Cap: Polypropylene

Kapasitas: 10 ml

Werna: Putih / Biru / Ijo / Abang Cap

3ml Sample Tube (ST-3)-7
6ml Sample Tube (ST-6)-5
5ml Sample Tube (ST-5)-5
10ml Sample Tube (ST-10)-6

FITUR

Kinerja Sealing Dhuwur

Fitur produk:

1. Macem-macem spesifikasi 3ml, 5ml, 6ml lan 10ml kasedhiya.

2. tutup GB, bisa dipasang swab.

3. High tightness, standar segel IATA, kasedhiya dening udhara.

4. Bahan kelas medis.

3ml Sample Tube (ST-3)-4
3ml Sample Tube (ST-3)-5
5ml Sample Tube (ST-5)-2
6ml Sample Tube (ST-6)-2
ST-10-2
ST-10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.