Solusi Swab Cleanroom

swab cleanroom J.able kang diprodhuksi nggunakake bahan baku kelas premium lan mesin canggih miturut arahan saka ahli kita. Kajaba iku, swab sing ditawakake uga dicenthang ing prosedur sing beda ing sangisore pengawasan ketat saka pengontrol kualitas kanggo njamin daya tahan sadurunge dikirim. Kasedhiya swab digunakake kanggo aplikasi reresik. Kajaba iku, J.able Cleanroom Swab ditawakake ing pirang-pirang ukuran lan rampung kanthi rega sing ramah kantong.
Fitur:
• bukti abrasion
• Rampung Gamelan
• Kekuwatan dhuwur
• Gamelan
Rincian:
Cleanroom Swab digawe saka bahan ultraclean kanthi ikatan panas sing resik lan teknologi centrifugal ramping. Iku fitur karo kekuatan sealing pinggiran apik, ora ana release partikel lan release ampas nalika ngresiki bagean sensitif lan lumahing. Kabeh swab cleanroom kita wildly digunakake ing HDD, optik, semikonduktor, pharmaceutics kanggo mbusak rereged jumlah tilak saka driji ora bisa tekan area.