Profil Perusahaan

about-01

Profil Perusahaan

Madeg ing 2014, Shenzhen J.able Bio Co., Ltd., dumunung ing Zona Ekonomi Khusus China, kutha pusat ekonomi nasional lan kutha internasional - Shenzhen, manggoni area 2000 meter persegi, kalebu pabrik GMP kanthi Kelas 100.000 resik. kamar & 10.000 Lab, kamar kontrol positif, kamar steril, kamar watesan mikroba, sistem banyu murni medis.

J.able khusus ing pasokan medis kayata koleksi spesimen mikrobiologi lan solusi transportasi, solusi konsumsi laboratorium, solusi swab kamar resik.

Pengumpulan spesimen mikrobiologis lan solusi transportasi: Kit tes DNA, swab orofaringeal lan nasofaring, swab nilon flocked, swab rayon flocking, swab busa/rayon, sampler HPV serviks, tabung sampling virus sekali pakai, kit koleksi saliva, Reagen diagnostik in vitro, sing utamané digunakake kanggo tes genetik, bio-pharmaceuticals, rumah sakit, Pusat Kontrol lan Nyegah Penyakit, reagen diagnostik lan sampling forensik lsp.

Solusi konsumsi laboratorium: vial cryogenic, tabung centrifuge, pipet transfer, daur ulang inokulasi, tabung sampel, kothak beku PC, lan sapiturute. J.able wis nggawe jalur produksi cetakan plastik: fokus ing riset, pangembangan lan produksi seri produk plastik. dibutuhake ing bidang kultur sel, sub material consumables, konstruksi perpustakaan sampel lan reagen diagnostik.

Solusi swab kamar resik: swab busa kamar resik, swab poliester, swab microfiber, lan liya-liyane.

Amarga kerjasama sing cedhak karo akeh institusi riset ing omah lan ing luar negeri, umume produk kita entuk CE, FDA, ISO13485, ekspor sertifikat produk medis, tes Biokompatibilitas lan laporan SGS. Kajaba iku, kita nggawe upaya gedhe kanggo ngembangake produk anyar kanggo nyukupi syarat sing beda. Adhering kanggo prinsip bisnis keuntungan bebarengan, kita wis reputasi dipercaya antarane kita pelanggan amarga saka cervices profesional, produk kualitas lan prices competitive. Kita uga nampa pesenan OEM lan ODM.

Yen sampeyan duwe gagasan utawa konsep anyar kanggo produk, hubungi kita. Kita seneng bisa bebarengan karo sampeyan lan pungkasanipun nggawa sampeyan produk wareg.

J.able darmabakti kanggo nyediakake produk paling apik, layanan paling apik, R&D paling apik, kanggo mujudake Green Product lan Green Business.

J.bisa, bisa dadi pimpinan ing lab nganggo.