Solusi Konsumsi Laboratorium

J.able nyedhiyani consumables laboratorium biasa kang bisa digunakake digunakake ing macem-macem nyobi riset medicine fisik, kayata eksperimen materi mikro, eksperimen engineering gen, eksperimen sub fisik, eksperimen proses sel lan ing.
Perusahaan kita nduweni kemampuan desain cetakan sing kuwat, kemampuan pangolahan presisi alat mesin lan kemampuan mbentuk plastik. Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake macem-macem pangembangan cetakan lan layanan kustomisasi produk kanggo industri.
Kita duwe Corong Koleksi Saliva, Tabung Sampel, Tabung Centrifuge, Tip Pipet, Tabung PCR, Loop & Jarum Inokulasi, Kotak Freezer PC, Microtubes Screw Cap, Pipet Serologis...