Koleksi Spesimen Mikrobiologi lan Solusi Transportasi

Oral Swab (Kit) - Nglumpukake conto biologi kayata sel exfoliated lan virus saka rongga lisan kanggo kultur sel, deteksi DNA / RNA, lsp.
 
Nasopharyngeal, Throat Swab (Kit) - Nglumpukake conto virus saka nasopharyngeal lan saluran pernapasan manungsa, kanggo influenza, HFMD lan penyakit virus pernapasan liyane.
 
Serviks, Uretra Swab( Kit) - Nglumpukake sel exfoliated lan conto sekresi saka serviks manungsa, tempek lan uretra, kanggo screening TCT lan HPV ing klinik ginekologi lan pusat ujian fisik.
 
Fecal Swab (Kit) - Nglumpukake conto fecal, kanggo penyakit infèksius usus, infèksi parasit saluran pencernaan, tumor ganas, penyakit sistem pankreas lan hepatobilier, lsp.
 
Kit Koleksi Saliva - Nglumpukake sel saliva saka mukosa lisan kanggo ekstraksi DNA/RNA.