Swab Nasopharyngeal

Katrangan singkat:

Nomer Model: NFS-TB(150X8LMZ22ZR)

Nilon Flocked Tip;

80 mm breakpoint;


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

NFS-TB(150X8LMZ22ZR)

INFORMASI PRODUK

Jeneng produk: Swab Koleksi Spesimen Sekali Pakai

Bahan Tip: Nylon Flocked Fiber

Bahan Stik: ABS

OEM: kasedhiya

Aplikasi: Nasal sampling

Nasopharyngeal Swab-9

FITUR

Nilon flocked tip

Koleksi sampel unggul lan elusi DNase lan RNase gratis lan ora ngemot agen penghambat PCR

Molded breakpoint

Nyetak break point nangani, swab sirah gampang bejat menyang tabung transportasi

Dikemas individu

Sterilisasi iradiasi, dikemas kanthi individu ing kantong kertas poli

Nasopharyngeal Swab-10

PITUDUH

Bukak paket lan njupuk swab sampling

Sawise ngumpulake sampel, sijine menyang tabung sampel

Pecah batang swab ing sadawane titik pecah saka swab sampling, lan ninggalake sirah swab ing tabung sampling

Kencengake tutup pipa lan tandhani informasi koleksi

Ora ana contraindications khusus kanggo ngumpulake spesimen kanthi swab nasopharyngeal. Nanging, dokter kudu ati-ati yen pasien ngalami trauma utawa operasi irung anyar, duwe septum irung sing nyimpang, utawa duwe riwayat saluran irung sing diblokir kronis utawa koagulopati abot.

Takon pasien kanggo nyopot topeng lan nyebul irung menyang jaringan kanggo mbusak sekresi sing berlebihan saka saluran irung. Copot swab saka kemasan. Ngiringake sirah pasien rada mundur, supaya saluran irung luwih gampang diakses. Takon pasien nutup mripate kanggo nyuda rasa ora nyaman ing prosedur kasebut. Lebokake swab alon-alon ing sadawane septum irung, ing ndhuwur lantai saluran irung, menyang nasopharynx, nganti resistensi dirasakake.

Swab kudu tekan ambane sing padha karo jarak saka bolongan irung menyang bukaan njaba kuping. CDC nyaranake ninggalake swab ing panggonan sawetara detik kanggo nyerep sekresi lan banjur alon-alon mbusak swab nalika muter. Institusi sampeyan uga bisa menehi rekomendasi kanggo muter swab kaping pirang-pirang sadurunge nyopot. Takon pasien kanggo nglamar maneh topeng.

TAMPILAN PRODUK

IMG_8200
IMG_8292
IMG_8203
pouch package

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.