Kabar

  • J.able Bio Saliva Koleksi Kit

    Kolektor saliva uga disebut sampler saliva, piranti koleksi saliva, tabung koleksi saliva DNA. Saliva minangka campuran kompleks sing ora mung ngemot macem-macem protein, nanging uga DNA, RNA, asam lemak, lan macem-macem mikroorganisme. Panaliten nemokake manawa macem-macem komponen protein ing getih ...
    Waca liyane
  • J.able Bio VTM sampling tube kit – Cara milih virus sampling tube kit (swab lan volume) sing bener

    Tabung sampling virus sing bisa digunakake sing diprodhuksi dening J.able Bio nduweni macem-macem spesifikasi, sing bisa dicocogake karo macem-macem swab, volume cairan panyimpenan, lan liya-liyane, kepiye carane milih kit tabung sampling kanthi bener? Bisa dipilih saka mode lan tujuan sampling. Mode sampling: sekali pakai, 5...
    Waca liyane
  • J.able Bio entuk CE-IVD sing disetujoni kanggo kit koleksi saliva

    Kit Koleksi Saliva, diprodhuksi dening J.able Bio, sawise upaya kanggo ngetrapake CE sajrone rong wulan, pungkasane entuk persetujuan saka Jerman DIMDI Kit koleksi saliva kalebu corong, tutup, tabung lan / utawa solusi pengawetan. Kanggo koleksi saliva manungsa ...
    Waca liyane
  • J.bale Bio : Perbandingan VTM sing ora aktif lan ora aktif

    Perbandhingan rong VTM: VTM sing ora aktif lan ora aktif (media transportasi virus) digunakake kanggo koleksi, pengawetan, transportasi conto virus umum, kayata virus korona, virus influenza, virus HFMD, lsp. Iku jenis cairan sing nglindhungi zat sing dideteksi saka virus ...
    Waca liyane
  • J.able Bio Co., Ltd. is approved by ISO13485

    J.able Bio Co., Ltd. disetujoni dening ISO13485

    Produk kasebut entuk sertifikasi CE medis lan FDA. Produk utama kita kalebu swab sampling nganggo swab, virus utawa kit sampling DNA, swab kapas, sampler serviks lan sikat sampling steril, diprodhuksi ing sertifikat GMP...
    Waca liyane