J.able Bio Co., Ltd. disetujoni dening ISO13485

Produk kasebut entuk sertifikasi CE medis lan FDA. Produk utama kita kalebu swab sampling nganggo swab, virus utawa kit sampling DNA, swab kapas, sampler serviks sing bisa digunakake lan sikat sampling steril sing bisa digunakake, diprodhuksi ing kamar resik tingkat 100000 sing disertifikasi GMP.

J.able darmabakti kanggo nyediakake produk paling apik, layanan paling apik, R&D paling apik, kanggo mujudake Green Product lan Green Business.

about-02

Wektu kirim: Mei-24-2021