J.able Bio entuk CE-IVD sing disetujoni kanggo kit koleksi saliva

Kit Koleksi Saliva, diprodhuksi dening J.able Bio, sawise upaya kanggo ngetrapake CE sajrone rong wulan, pungkasane entuk persetujuan saka DIMDI Jerman.

Kit koleksi idu kasusun saka corong, tutup, tabung lan / utawa solusi pengawetan. Kanggo koleksi sampel saliva manungsa.

Perwakilan EU: Luxus Lebenswelt GmbH

Kochstr.1, 47877, Willich, Jerman

DIMDI: DE/0000047791

Lin Sun

Telpon: 0049-1715605732

E-mail: info.m@luxuslw.de

Klasifikasi: Liyane saka LAMPIRAN II saka IVDD

Rute Assessment Kesesuaian: Lampiran III

Petunjuk umum sing ditrapake:

Piranti Medis Diagnostik In Vitro DIREKTIF 98/79/EC

Standar sing harmonis:

EN ISO 15223-1:2016

EN ISO 14971:2012


Wektu kirim: Jun-09-2021