J.able Bio Saliva Koleksi Kit

Kolektor saliva uga disebut sampler saliva, piranti koleksi saliva, tabung koleksi saliva DNA.

Saliva minangka campuran kompleks sing ora mung ngemot macem-macem protein, nanging uga DNA, RNA, asam lemak, lan macem-macem mikroorganisme. Panaliten nemokake manawa macem-macem komponen protein ing getih uga ana ing saliva, lan saliva bisa nggambarake owah-owahan ing tingkat macem-macem protein ing getih. Mulane, bisa diagnosa penyakit kanthi ndeteksi saliva.

Kanthi kemajuan masyarakat lan ningkatake standar urip budaya, wong duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo pemeriksaan medis, mbutuhake metode pemeriksaan lan diagnosis sing ora invasif, prasaja, lan cepet. Dibandhingake karo spesimen serum, koleksi saliva aman lan trep, ora invasif, tanpa risiko nyebarake penyakit sing ditularake getih, ora krasa lara kanggo pasien, lan gampang ditampa. Dibandhingake karo conto urin, saliva nduweni kaluwihan saka sampling wektu nyata. Riset babagan deteksi saliva wis narik minat gedhe lan sawetara asil awal wis diraih. Deteksi saliva wis akeh digunakake.

Tes saliva bisa ditindakake ing macem-macem lingkungan, kalebu ing pinggir dalan, lan menehi informasi diagnostik sing migunani. Saliva wis digunakake kanggo HIV, virus HBV, lan macem-macem obat kayata kokain, tes alkohol, tes genetik, tes virus, lsp.

Deskripsi Produk J.able saliva collection kit:

Kit koleksi idu kasusun saka corong, tabung sampling, lan solusi pengawetan. Corong bisa ngirim idu langsung menyang buffer stabil non-beracun. Ana garis lulusan sing jelas ing permukaan kolektor saliva. Iku trep banget kanggo transportasi sampel lan panyimpenan.

Penagih saliva bisa digunakake kanggo ngumpulake sampel saliva sing disekresi dening rongga lisan, lan nyampurake saliva sing diklumpukake kanthi cairan pengawetan saliva, njamin integritas DNA ing sampel saliva lan panyimpenan jangka panjang ing suhu kamar. Sawise sampel diekstrak, digunakake kanggo diagnosa in vitro klinis.

Metode koleksi:

1. Alon-alon muntahake 2ml saliva menyang kolektor saliva.

2. Tuangake solusi pengawetan menyang saliva lan kencengake tutup.

3. Tumble munggah lan mudhun kanggo nyampur saliva lan pengawetan Cairan roto-roto.

4. Sijine tabung sampling ing tas biosafety kanggo pengawasan.

5. Buang corong.

Cathetan: Amarga DNA ora diekstrak saka saliva dhewe, nanging saka sel exfoliated sing ana ing saliva. Mulane, nalika ngumpulake conto saliva, coba gunakake ilat kanggo ngeruk rahang ndhuwur lan ngisor sabisane, lan gunakake untu kanggo ngeruk ilat sethithik kanggo mesthekake jumlah sel sing dieksfoliasi. Mulane, aja mangan, ngombe, ngrokok, lan liya-liyane sadurunge njupuk sampel.


Wektu kirim: Jun-25-2021