J.able Bio VTM sampling tube kit – Cara milih virus sampling tube kit (swab lan volume) sing bener

Tabung sampling virus sing bisa digunakake sing diprodhuksi dening J.able Bio nduweni macem-macem spesifikasi, sing bisa dicocogake karo macem-macem swab, volume cairan panyimpenan, lan liya-liyane, kepiye carane milih kit tabung sampling kanthi bener? Bisa dipilih saka mode lan tujuan sampling.

Mode sampling: siji-guna, 5 ing 1 dicampur, 10 ing 1 dicampur

Sampling siji wong tegese mung sampel siji wong sing diselehake ing tabung sampling virus, sing ora cocok kanggo tes asam nukleat skala gedhe. Ing asas, mode sampling iki dibutuhake kanggo wilayah beresiko dhuwur lan populasi kunci.

Sampling campuran 5 ing 1, sampling campuran 10 ing 1 tegese 5 wong utawa 10 wong njupuk sampel kanthi kapisah lan sijine conto ing tabung sampling virus sing padha. Mode sampling campuran iki cocog kanggo proyek tes skala gedhe lan duwe kaluwihan saka screening sing efisien lan ngirit sumber daya.

Yen tes campuran 5-in-1 utawa 10-in-1 digunakake, yen tes kasebut negatif, tegese kabeh 5 utawa 10 wong negatif. Kosok baline, yen positip sing positip utawa sing ringkih ditemokake, bakal langsung dilacak, lan swab tabung tunggal bakal diklumpukake maneh kanggo ditinjau, banjur ditemtokake endi wong 5 utawa 10 sing positif.

Tujuan sampling:

1. Iki digunakake kanggo ekstraksi asam nukleat virus influenza pasien klinis, virus tangan, sikil lan tutuk, virus rubella lan conto liyane lan isolasi virus mengko. Volume solusi panyimpenan sing dibutuhake umume 3.5ml utawa 5ml. (Perlu kerja sama karo kit deteksi asam nukleat lan medium kultur sel)

2. Iki digunakake kanggo koleksi lan transportasi jangka pendek virus flu unggas ing lingkungan njaba. Volume solusi panyimpenan sing dibutuhake umume 6ml.

3. Kanggo ngawasi saben dina lan sampling unggas, babi lan kewan liyane. Volume solusi panyimpenan sing dibutuhake umume 1,5ml.


Wektu kirim: Jun-25-2021