Oral Sampling Foam Swab

Katrangan singkat:

Nomer Model: FS-H10(15025HM)

Tip spons kelas medis
Tongkat Hollow


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

1

INFORMASI PRODUK

Jeneng produk Sampling Foam Swab
Aplikasi Oral, Saliva Sampling
Bahan Tip Busa Poliuretan Kab
Kapadhetan 1,75 lbs / potong
Ukuran pori 100 pori 2 + 20%
Bahan Stik PP
Warna Stik Putih
3

FITUR

Becik kanggo ngempalaken jumlah gedhe saka conto lan elusi cepet saka spesimen

Sampling gen lan DNA diklumpukake

Kemampuan ngunci solvent apik

Dikemas individu

FS-H13(10524MMZ18HM)

PITUDUH

Bukak paket lan njupuk swab sampling

Sawise ngumpulake sampel, sijine menyang tabung sampel

Pecah batang swab ing sadawane titik pecah saka swab sampling, lan ninggalake sirah swab ing tabung sampling

Kencengake tutup pipa lan tandhani informasi koleksi

6
7

terus kanggo nambah, kanggo nggawe manawa solusi kualitas apik ing baris karo pasar lan syarat standar shopper. Bisnis kita duwe program jaminan kualitas ndhuwur sing bener ditetepake kanggo sumber Pabrik China Grosir Steril Medis Koleksi Sampling Busa Pengangkutan Swabs, Sembarang melu saka sampeyan bisa uga dibayar kanthi kabar paling gedhe!

Sumber pabrik China Sponge Nasal Swab, Nasal Swab, Kita nyoba sing paling apik kanggo nggawe luwih akeh pelanggan seneng lan marem. kita Sincerely ngarep-arep kanggo nggawe hubungan bisnis long-term apik karo perusahaan esteemed panginten kesempatan iki, adhedhasar witjaksono, bebarengan ono gunane lan menang menang bisnis saka saiki nganti mangsa.

Kanthi motto iki ing atine, kita saiki wis tuwuh dadi salah siji ing antarane cukup bisa paling teknologi inovatif, biaya-efisien, lan rega-competitive manufaktur kanggo China OEM China Swab Nasal Grosir Pabrik Tenggorokan Busa Swab Nasal Sample Koleksi Medical Steril Sponge Swab, Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi prasyarat sampeyan lan kanthi tulus ngarep-arep entuk perkawinan perusahaan sing efektif karo sampeyan!

China OEM China Foam Tip Swab, Sponge Swab Foam, Kepuasan pelanggan minangka tujuan pertama kita. Misi kita yaiku nggayuh kualitas superlatif, nggawe kemajuan sing terus-terusan. We Sincerely welcome sampeyan kanggo nggawe kemajuan tangan ing tangan karo kita, lan mbangun masa depan makmur bebarengan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.