Oral Sampling Foam Swab-Round Head

Katrangan singkat:

Nomer Model: FS-H708

Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

YJFS-708-FS-H708_01 YJFS-708-FS-H708_02 YJFS-708-FS-H708_03 YJFS-708-FS-H708_04 YJFS-708-FS-H708_05 YJFS-708-FS-H708_06

Layanan kita:

1. Wangsulan pitakon sampeyan sajrone 24 jam.

2. Pabrik GMP, nawakake produk sing aman lan berkualitas kanggo sampeyan.

3. Desain khusus kasedhiya. OEM & ODM are welcome.

4. Solusi eksklusif lan uique bisa diwenehake kanggo sampeyan dening insinyur lan staf sing terlatih lan profesional.

5. Diskon khusus lan pangayoman saka wilayah dodolan kasedhiya kanggo distributor Panjenengan.

Amarga kerjasama sing cedhak karo akeh institusi riset ing omah lan ing luar negeri, umume produk kita entuk CE, FDA, ISO13485, ekspor sertifikat produk medis, tes Biokompatibilitas lan laporan SGS. Kajaba iku, kita nggawe upaya gedhe kanggo ngembangake produk anyar kanggo nyukupi syarat sing beda. Adhering kanggo prinsip bisnis keuntungan bebarengan, kita wis reputasi dipercaya antarane kita pelanggan amarga saka cervices profesional, produk kualitas lan prices competitive. Kita uga nampa pesenan OEM lan ODM.

Yen sampeyan duwe gagasan utawa konsep anyar kanggo produk, hubungi kita. Kita seneng bisa bebarengan karo sampeyan lan pungkasanipun nggawa sampeyan produk wareg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.