Oral Sampling Swab in Tube

Katrangan singkat:

Nomer Model: TFS-T(YC)

Kit swab sampling kering;

Tabung alus;

Kit swab sampling kering
Hard Tube


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

1

INFORMASI PRODUK

Jeneng Produk: Swab Koleksi Spesimen ing Tube

Model: TFS-T(YC)

Spesifikasi: Sampling swab and tube

Gunakake: Koleksi Spesimen Lisan, Sampling Kering

Bahan Tube: ABS

Bahan Tabung Hijau: ABS

Warna: OEM kasedhiya

TFS-T(YC) 2

FITUR

20211113141145

Nilon flocked tip

Koleksi sampel unggul lan elusi
DNase lan RNase gratis lan ora ngemot agen inhibitor PCR

Molded breakpoint

Nyetak break point nangani, swab sirah gampang bejat menyang tabung transportasi

TAMPILAN PRODUK

IMG_8657
IMG_8656

J. bisa Flocked Swab

Ngoptimalake produk miturut karakteristik anatomi manungsa kanggo nambah kenyamanan pasien lan efisiensi koleksi spesimen.

Semprotan teknologi flocking serat nilon kanggo nambah koleksi sampel lan release.
Ing kontras cetha kanggo swabs tradisional, struktur lan materi saka serat nilon saka swab flocked bisa mindhah sel cepet lan èfèktif, lan bantuan conto Cairan bakal hydraulically digunakke dening tumindak kapiler antarane mbendel serat. Sampel sing diklumpukake kanthi swab kumpul bakal dimuat ing permukaan swab, supaya bisa ngrampungake elusi kanthi cepet lan lengkap.

Teknologi nylon flocking
Koleksi sampel unggul lan elusi
DNase lan RNase gratis lan ora ngemot agen inhibitor PCR
Molded breakpoint


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.