Screw Cap Microtube

Katrangan singkat:

Nomer Model: LKG-0.5 / LKG-2 / LKG-2BG / LKG-2YYS

Volume 0,5 ml, tutup warna-warni;

Volume 2ml, tutup warna-warni;

2ml Volume, werna coklat, supaya cahya;

Volume 2ml, tutup warna-warni, kanthi graguate


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

2ml Screw Cap Microtube-7

SAMPEL TUBE

DNase lan RNase free, kinerja sealing dhuwur

INFORMASI PRODUK

LKG-2_02

Nomer Model: LKG-0.5

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan: Polypropylene

Kapasitas: 2 ml

Warna: Transparan

Nomer Model: LKG-2

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan: Polypropylene

Kapasitas: 2 ml

Werna: Transperate / Abang / Kuning / Biru / Ijo Cap

LKG-2_03
LKG-2BG_03

Nomer Model: LKG-2BG

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan: Polypropylene

Kapasitas: 2 ml

Warna: Coklat

Nomer Model: LKG-2YYS

Jeneng produk: Sample Tube

Bahan: Polypropylene

Kapasitas: 2 ml

Werna: Transperate / Abang / Kuning / Biru / Ijo Cap

2ml Screw Cap Microtube with Graduate-6
LKG-0.5 size

LKG-0.5

LKG-2 size

LKG-2

LKG-2BG size

LKG-2BG

LKG-2YYS size

LKG-2YYS

FITUR

Bebas DNAse/RNAse, Lulus

Toleransi suhu: -196 ℃ -121 ℃

Suhu dhuwur lan resistensi tekanan

Pembekuan lan thawing bola-bali

Nyingkiri cahya

Steril kasedhiya

Bebas pirogen

1. Produk kasebut ora ana mutagen, ora ana DNase, RNase, ora endotoksin, bisa disterilisasi nganggo sinar gamma.

2. Materi kasebut sesuai karo USPCLASS V, ora ana plasticizer, ora ana logam abot.

3. Selaras karo tes biokompatibilitas.

4. Patuhi syarat IATA Penutupan lan Peraturan Barang Mbebayani.

5. Toleransi kimia sing kuwat kanggo asam, alkali lan alkohol.

6. 617200 printing loro-werna karo skala ireng lan area nulis putih.

TAMPILAN PRODUK

LKG-0.5-1
LKG-0.5-2
LKG-0.5-3
LKG-0.5-4
LKG-2-1
LKG-2-3
LKG-2-2
LKG-2-4
LKG-2BG (1)
LKG-2BG (2)
LKG-2YYS (1)
LKG-2YYS (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.