Self-koleksi Cervical Swab Kit

Katrangan singkat:

Nomer Model: FS-H11

Koleksi dhewe ing omah, Gampang digunakake

Sistem kabeh-ing-siji kanggo koleksi, stabilisasi lan transportasi cervix, panyimpenan


Detail Produk

Prakara sing Perlu Digatekake

Tag produk

新店二版FS-H11-_01

INFORMASI PRODUK

Nama Produk: Cervical Sampling Swab (Kit)

Gunakake: Koleksi spesimen serviks, koleksi dhewe

Aplikasi: Tes PCR spesimen, EIA, Kultur Virus, Pemeriksaan Ginekologi Sekali Pakai

Bahan: Ujung Busa Medis, Tongkat dan Lengan ABS, Tabung

Sterilisasi: iradiasi

Validitas: 2 taun

新店二版FS-H11-_02

LANGKAH kanggo panggunaan

1.Sampling ing posisi setengah lungguh lan ngapusi.

2. Bukak paket produk, njupuk swab sampling, lan copot lengen klambi.

3

3. Operator nyekel ujung ngisor gagang lan alon-alon nglebokake swab saka tempek nganti baffle safety ndemek muara vagina. Cathetan: Kepala sampling ora diputer ing kene.

4. Puter gagang searah jarum jam 6-7 dadi kanggo muter sirah sampling metu saka tabung kanggo sampling bawok.

4
5

5. Tahan gagang lan corak 4-5 kaping ing arah sing padha. Cathetan: Sajrone proses twisting, njaga baffle safety ndemek muara vagina.

6.Alon-alon mbatalake swab sampling saka bukaan bawok, lan terus muter nangani nganti ora bisa maneh diputer, supaya sambungan saka sirah sampling wis rampung kapapar.

7. Bukak tutup tabung solusi pengawetan, lebokake sirah sampling menyang cairan pengawetan sel, goyangake 15-20 kaping munggah lan mudhun, lan kenceng tutup tabung kanggo ngrampungake sampling.

TAMPILAN PRODUK

新店二版FS-H11-_05
新店二版FS-H11-_06

Ati-ati

1. Ora ana riwayat urip seksual; Aja nggunakake ing wektu menstruasi, meteng lan lactation;

2. Ngindhari panggunaan dening wanita kanthi lesi saluran genital (cidera, operasi, inflamasi, tumor) utawa sing nembe ngalami operasi serviks (cryotherapy, electrocination, tapering, laser). Cervicitis akut kudu diobati dhisik, lan banjur diconto sawise pulih;

3. Aja duwe jinis utawa adus kanggo 24 jam sadurunge sampling; Irigasi vagina utawa obat intravaginal ora kudu ditindakake sajrone 3 dina sadurunge sampling;

4. Wong-wong sing ana ing kahanan kritis lan bisa uga ana bebaya urip sajrone ujian;

5. Produk iki minangka produk sing bisa digunakake kanthi kemasan mandiri, mung kanggo panggunaan pribadi, siji kit kanggo wong siji, ora diidini nuduhake.

6. Aja nggunakake nalika packaging independen wis rusak, sirah sampling kapapar tabung utawa sirah sampling dipisahake saka tabung;

7. Prodhuk wis digunakake dening akeh wong, lan operasi swab sampling aman lan ora krasa lara, nanging isih dianjurake kanggo nindakake ing perusahaan liyane;

8. Yen getihen utawa pain terus-terusan ana sak sampling, please mungkasi operasi langsung lan menyang rumah sakit kanggo perawatan.

9. Nalika nggunakake, mbayar manungsa waé kanggo tanggal kadaluwarsa produk, produk kadaluwarsa wis strictly dilarang kanggo nggunakake;

10. Pay manungsa waé kanggo tandha packaging lan mriksa apa paket wis rusak. Yen rusak, strictly dilarang nggunakake.

11. Buang miturut cara perawatan sampah medis sawise digunakake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • [Prinsip Inspeksi]

    Virus iki kasusun saka molekul asam nukleat lan protein utawa mung protein, sing ukurane cilik lan strukture prasaja. Amarga ora ana struktur sel, virus kasebut dhewe ora bisa niru, nanging gen asam nukleat menyang sel inang, kanthi bantuan sistem replikasi sing terakhir kanggo niru virus anyar. Sawise nglumpukake conto virus, kanggo njaga kegiyatan sampel virus, ndawakake wektu urip virus ing sampel, utawa mateni virus kanthi lisat, mung sawetara komponen penting virus (kayata asam nukleat lan protein antigen) sing disimpen. lan diangkut ing solusi pengawetan.

    [Komponèn]

    Tabung sampling virus sing disposable kasusun saka tabung sampling, tutup, solusi pengawetan VTM lan / utawa swab sampling.

    [Kahanan lan validitas panyimpenan]

    Kondisi panyimpenan: suhu atmosfer normal

    Validitas: 12 sasi

    Cathetan: sawise sampel ditempelake ing tabung sampling, umume kudu disimpen lan diangkut ing 2-8 ℃.

    [Pengaturan spesimen]

    Spesimen kudu diangkut menyang laboratorium sing cocog sajrone 3 dina kerja sawise koleksi, lan suhu panyimpenan kudu 2-8 ℃; yen ora bisa dikirim menyang laboratorium sajrone 72 jam, kudu disimpen ing -70 ℃ utawa ngisor, lan spesimen kudu nyegah pembekuan lan thawing bola-bali.